DayClock - Internetcafe De Haven

Internet Café De Haven 2.0
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Projecten
Ineke uit Bunschoten-Spakenburg is Mantelzorger voor haar moeder Jacoba die in haar 102e levensjaar is en nog steeds, met enige hulp, zelfstandig in haar eigen appartement in Rotterdam woont.

Elke woensdag rijdt Ineke vanuit Bunschoten naar Rotterdam om onder andere de noodzakelijke coördinatie van de zorgverlening ter plaatse te regelen. De wijzigingen in het zorgsysteem maken het echter voor Ineke wel steeds moeilijker om op een afstand van een kleine 100 kilometer de rol van Mantelzorger goed te vervullen. Het op een praktische wijze toepassen  van de DayClock bleek hierbij een uitkomst.

Vanaf 1 september 2015 staat er bij moeder Jacoba een Digitale versie van de DayClock die middels WiFi is aangesloten op Internet. Ineke kan nu “met een druk op de knop” alle noodzakelijke boodschappen doorgeven. Als bijvoorbeeld de huishoudelijke hulp ziek is en haar vervangster op een ander tijdstip komt, typt Ineke dit in op haar computer in Bunschoten en wordt deze boodschap direct zichtbaar op het display van de Digitale DayClock van haar moeder Jacoba in Rotterdam.

Meer informatie op: www.dayclock.nl

De Dayclock
Alles wat je op het scherm ziet, zijn mededelingen, die je zelf en vanaf elke plek, kunt instellen
Internet Café 2.0 De Haven Bunschoten Spakenburg versie 0
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu